Комплекс для гарної шкіри №1 Стоп глікації 450 мг 100 капсул

Артикул: 8409

Бренд: Cocos

Є в наявності

800.00

Глікування — роль у старінні шкіри та організму

Глюкоза є важливим параметром вікового в’янення організму загалом і шкіри зокрема. Це речовина, яка викликає пошкодження клітин і тканин, випадково взаємодіючи з білками, ДНК і клітинними ліпідами — цей процес називається глікуванням. Один із найгірших наслідків глікування полягає у формуванні хімічних зшивок між білками та іншими великими молекулами — процес перехресного зв’язування.

Перехресно-пов’язані білки втрачають еластичність, стають твердішими і, зрештою, крихкими. У старіючій шкірі глікування призводить до втрати пружності, ущільнення дерми та втрати рухливості суглобів. Тому раціон з низьким вмістом жирів та високим вмістом легких вуглеводів (солодкості та цукор) надає згубний вплив на шкіру і, як наслідок, на зовнішній вигляд обличчя

Кінцеві продукти глікування (AGEs)

Процес глікації (взаємодія цукрів з білками) призводить до утворення кінцевих продуктів глікозилювання (AGEs), які накопичуються в організмі і викликають безліч негативних ефектів. У результаті відбувається прискорене старіння шкіри, порушення пігментації, шкіра втрачає здоровий колір і блиск, відзначається зниження тургору, що виявляється в її в’ялості, утворюються зморшки, з’являються дрібні червоні крапки на шкірі, виникнення яких (крім проблем з печінкою), може бути викликане глікацією білків дерми.

Глікування полягає у приєднанні цукру до білків, при цьому колаген та еластин стають ковалентно пов’язаними численними зшивками. Оскільки в нормі білкові структури ковзають щодо один одного, то стаючи пов’язаними з глюкозою, вони втрачають таку здатність. Результатом стає провисаюча і «туга» шкіра, яка формує візуальні ефекти старіння. До того ж глікування негативно впливає на мікроциркуляторну систему шкіри, прискорюючи цим її в’янення.

Комплекс для шкіри «Стоп глікації!» — призначення

Процес глікації суттєво не розвивається у дермі років до 30–35. Однак коли він запускається разом із процесом природного старіння, то швидко набирає обертів. Старіючі тканини всього організму піддаються впливу кінцевих продуктів посиленої глікації, які міцно «склеюються» з колагеном та еластином, особливо з еластином, що спостерігається у верхньому шарі дерми та проявляється зовні як в’янення шкіри.

На думку ряду вчених генетиків, кількість кінцевих продуктів глікування є маркером біологічного віку для багатьох систем організму. Тобто якщо, наприклад, жінка, яка не зловживає солодощами, у 40–50 років має одну кількість кінцевих продуктів глікування і її старіння йде за закладеною генетичною програмою, то ця ж жінка, але ласун, до цього віку матиме продуктів глікації у більшій кількості, і організм розуміє це як більш похий вік і, відповідно, запускає програму прискореного старіння та «програму утилізації організму», щоб дати можливість розвиватися новому поколінню. Саме тому дуже важливим, для збереження краси шкіри та здоров’я організму в цілому, є якомога більш рання відмова від солодкого та застосування антиглікувальних косметичних засобів та харчових добавок. Ця біологічна добавка до їжі призначена для гальмування і навіть зупинки процесу глікації організму та шкіри обличчя особливо. Справа в тому, що шкіра обличчя найбільш вразлива частина тіла і схильна до атак УФ променів і зовнішніх факторів, які запускають процеси окислювального стресу та прискорюють глікацію. Саме в шкірі обличчя першими з’являються ознаки глікації та початку старіння у всьому організмі. Використання цього БАД рекомендовано починати з 30–35 років, і особливо ця добавка буде корисною в періоди підвищеної активності сонця та при пляжному відпочинку.

Харчова добавка проти глікації — властивості

Основу даного продукту становлять найефективніші засоби боротьби з глікуванням, які мають доказову ефективність як мінімум у здатності інгібувати глікування. Однак, на думку багатьох вчених, деякі компоненти здатні і розривати зшивання цукру з білками, а також утилізувати «зіпсовані» білки:

  • L-карнозин — є багатофункціональним дипептидом. що складається з β-аланіну та L-гістидину. Він має здатність до відновлення клітин, відновлення їх структури та продовження часу життя. Карнозин також пригнічує формування кінцевих продуктів глікування та захищає нормальні білки від токсичних ефектів, вже сформованих AGEs. Він є одним із найбільш безпечних та ефективних натуральних антиглікувальних агентів. Дослідження показали, що карнозин допомагає протеолітичній системі утилізувати «зіпсовані» або непотрібні білки;
  • α-ліпоєва кислота (тіоктова) — є унікальним захисником від вільнорадикального окислення — вона водо- і жиророзчинна, а крім того, має малі розміри. Також α-ліпоєва кислота є коензимом у метаболічних процесах перетворення глюкози на енергетичний субстрат (АТФазу), що робить її ефективним антиглікуючим агентом;
  • Екстракт кісточок винограду — багатий на проантоціаніди, які надають позитивний довгостроковий вплив на гомеостаз глюкози. Також флаваноли та ресвератрол, які є найбільш важливими поліфенолами винограду, мають такі біологічні активності, як антиоксидантні, кардіозахисні, протиракові, протизапальні та антивікові, що захищає волокна колагену та еластину від вільних радикалів та глікозильованих зшивок;
  • Вітамін С та кверцетин — дуже потужна антиоксидантна пара, яка виявляє синергію в інгібуванні окисного стресу, одного з винуватців прискорення процесів глікації;
  • Вітамін В6 — виконує в організмі більше 100 функцій. У фосфорильованій формі є коферментом великої кількості ферментів, що діють на неокислювальний обмін амінокислот, дещо знижує вміст у крові холестерину, нормалізує жировий обмін та значно уповільнює швидкість процесів глікування в організмі.

Рекомендації щодо застосування

  1. Приймати по 1 капсулі 2 рази на день під час їжі;
  2. При неможливості розбити порцію на два прийоми можна прийняти 2 капсули за сніданком;
  3. Не перевищувати вказаних дозувань.

Пам’ятайте! Якщо ви приймаєте ліки або інші добавки, перед початком прийому цієї харчової добавки порадьтеся з лікарем.

Попередження

  • Після відкриття упаковки зберігати у прохолодному сухому місці;
  • Бережіть у недоступному для дітей місці.

Придбати комплекс проти глікації, ви завжди можете у нашому інтернет-магазині від виробника з доставкою транспортною компанією до будь-якої точки України.

Біоактивний комплекс анти-глікація — це гарна шкіра зовні та захист тканин тіла від кінцевих продуктів глікозилювання (AGEs) зсередини — ТМ Cocos nutrition

 

 

Термін придатності 12 міс.
Температура зберігання Зберігайте у недоступному для дітей місці, яке захищене від потрапляння прямих сонячних променів, а також знаходится далеко від опалювальних приладів. +5- +25 ℃.
Умови зберігання Після відкриття упаковки зберігати у сухому прохолодному місці.
Попередження Якщо ви приймаєте ліки або інші добавки, перед початком прийому цієї харчової добавки порадьтеся з лікарем.
Об'єм 1 капсула -  мг., 100 капсул в упаковці.
Упаковка засобу  Медична пластикова тара.
Тип засобу

Біологічно активна добавка.

Не є ліками.

 

 

Компонент Склад 1 порції (3 капсули)
L-карнозин 800 мг.
Екстракт кісточок винограду 300 мг.
α-ліпоєва кислота 120 мг.
L-аскорбінова кислота (вітамін С) 50 мг.
Кверцетин 30 мг.
Вітамін Е (альфа-токоферол ацетат) 30 мг.
Вітамін В6 (піридоксин) 17 мг.
Бромелайн 3 мг
Допоміжні інгредієнти Мальтодекстрин, тальк, магнію стеарат.

 

Залиште свій відгук про товар

Залиште свій відгук

Оцініть товар:

Вказати переваги і недоліки

Схожі товари

Фото Колаген 500 мг 110 капсул
Колаген 500 мг 110 капсул

Є в наявності

480.00