Лецитин 600 мг 110 капсул

Артикул: 8482

Бренд: Cocos

Є в наявності

390.00

Лецитин у капсулах — призначення

Лецитин — поняття збірне. Це комплекс кількох фосфоліпідів, який включає ще й поліненасичені жирні кислоти. У грудні 1939 р. Eihermann вперше виділив з соєвих бобів фракцію фосфатиділхоліну (найпоширеніший фосфоліпід) багату поліненасиченими (есенціальними) жирними кислотами, особливо лінолевою та ліноленовою. Ця фракція була названа «есенціальні фосфоліпіди», а пізніше отримала назву лецитину.

Лецитин складається з вітаміну групи В холіну, а також містить лінолеву кислоту, ліноленову кислоту та інозитол (вітамін В8). Цей нутрицевтик знаходиться буквально в кожній клітині нашого тіла:

  • Всі клітинні мембрани, які регулюють проникнення поживних речовин усередину клітини та назовні, складаються з лецитину;
  • Захисні оболонки головного мозку складаються з лецитину, так само як і м’язові та нервові клітини;
  • Лецитин — один з основних компонентів жовчі (речовини, що грає важливу роль у розщепленні жирів), і відомо, що низький рівень цієї речовини прискорює утворення жовчного каміння;
  • Лецитин, який входить до складу ліпопротеїдів високої густини, сприяє утилізації в печінці холестерину;
  • Біслої ліпідного бар’єру шкіри сформовані за участю фосфоліпідів та води. Без цього захисту наш організм би втрачав через шкіру понад 20 літрів рідини на день. Крім цього, цей бар’єр захищає організм від зовнішніх факторів;
  • Лецитин є ключовим структурним елементом для всіх! біологічні мембрани. Лецитин становить 30% тканини мозку та 65% його знаходиться у структурі печінки.

Мода на безжирові дієти, мала кількість цілісних яєць у раціоні, захоплення оливковою олією на шкоду іншим оліям, багатими на ω-6 жирні кислоти, та ін. — все це фактори, які сприяють розвитку дефіциту фосфоліпідів в організмі та порушенню цілісності захисних мембран усіх клітин в організмі, включаючи нервові волокна та головний мозок! І в таких випадках виходом із ситуації може бути прийом добавок з лецитином. Дана добавка лецитину в капсулах призначена для перорального прийому, з метою усунення нестачі фосфоліпідів в організмі, або для відновлення печінки після шкідливої дії алкоголю та інших токсинів.

Лецитин — властивості

На сьогоднішній день лецитин — це мегапопулярний нутрієнт як у харчуванні, так і в медичній практиці. Ця добавка, через свою фізіологічність для нашого організму, дуже легко засвоюється і практично не має протипоказань, за рідкісним винятком при деяких захворюваннях печінки та нирок, коли дозування треба погоджувати з лікарем. Враховуючи місце, яке в організмі займає лецитин, перерахування всіх ефектів від його вживання може не поміститися на декількох сторінках, тому зупинимося на основних:

  1. Печінка — у медичній практиці найбільшу ефективність фосфоліпіди виявляють при хворобах печінки. Причому, лікувальна дія лецитину проявляється при різних захворюваннях, починаючи від вірусного гепатиту, і закінчуючи цирозом печінки. Особливо слід зазначити, що лецитин збільшує енергозабезпечення та сприяє відновленню печінки після шкідливої дії алкоголю;
  2. Холестерин — лецитин має здатність виводити холестерин з атеросклеротичних бляшок. В організмі склеротичні бляшки не є аморфним та статичним утворенням. Вони постійно обмінюються холестерином, що міститься в них, з плазмою крові. Існує постійний потік холестерину в бляшку з кров’яного русла і той самий потік холестерину в кров. У період зростання атеросклеротичних бляшок (а їхнє збільшення починається ще в підлітковому віці) потік холестерину з крові в бляшку переважає і бляшка, відповідно, зростає. Фосфоліпіди змінюють ситуацію кардинально. Вони починають «вибивати» у буквальному значенні слова холестерин із бляшок. Потік холестерину з бляшок у кров починає переважати над потоком холестерину з крові у бляшку. Це призводить до розсмоктування м’яких атеросклеротичних бляшок і відповідно затримує розвиток атеросклерозу. З твердими бляшками, просоченими солями кальцію зробити вже нічого неможливо, вони розсмоктування не піддаються. Тому, враховуючи раннє утворення в організмі атеросклеротичних бляшок включати в свій харчовий раціон лецитин і продукти, що містять його, необхідно якомога раніше, вже в підлітковому віці, коли йде формування м’яких бляшок, що піддаються зворотному розвитку;
  3. Головний мозок — лецитин бере участь у побудові нервової тканини, тому сприяє поліпшенню пам’яті у хворих на Альцгеймер, попереджає вроджені дефекти спинного мозку, допомагає при тіках, викликаних прийомом медикаментів і відіграє важливу роль у лікуванні захворювань головного та спинного мозку і кровоносних судин. Також лецитин сприяє виходу хворих із коми та одужанню після хірургічних операцій. При регулярному прийомі лецитину відбувається поступове зміцнення центральної нервової системи, зменшується схильність до стресів, покращується пам’ять і продуктивність мислення;
  4. Окислювальний стрес і вільні радикали — фосфоліпіди мають виражену антиоксидантну дію, зменшуючи в організмі утворення високотоксичних вільних радикалів. Вільні радикали ушкоджують клітинні мембрани, сприяють розвитку таких вікових захворювань, таких як атеросклероз, рак, гіпертонічна хвороба, цукровий діабет і т. д. Тому роль фосфоліпідів у профілактиці старіння та виникнення вікових захворювань дуже велика;
  5. Онкологія — фосфоліпіди затримують розвиток ракових пухлин в 2 рази (при досить великих дозах) навіть на останніх стадія раку. Цей результат був отриманий в експериментах на мишах, але потім підтвердився в експериментах та на людях.

Лецитин як фактор «омолодження» клітин організму

Є таке поняття, як рідинність клітинних мембран. Клітина постійно обмінюється різними речовин з навколишнім середовищем. Через зовнішню клітинну мембрану всередину клітини надходять усі поживні речовини, деякі гормони, вітаміни, біорегулятори і т. д. При втраті мембраною своїх рідинних властивостей такий транспорт відразу утруднюється. Насичені жирні кислоти та холестерин підвищують ригідність (твердість) клітинних мембран. Ось чому з віком клітина все гірше та гірше реагує на гормональні сигнали та анаболічні стимули. Фосфоліпіди та ненасичені жирні кислоти, навпаки, усувають ригідність клітинних мембран та підвищують її рідинні властивості. Клітина як би «оживає» і починає активніший обмін метаболітами з навколишнім середовищем. Її чутливість до гормональних та негормональних сигналів підвищується. Лецитин, який містить як фосфоліпіди, і ненасичені жирні кислоти виступає своєрідним чинником омолодження клітинних мембран і, зрештою, всього організму.

Рекомендації щодо застосування

  1. Приймати по 1 капсулі 1–3 рази на день після їди;
  2. Після «веселого» застілля дозування має бути вищим — по 2 капсули 3 рази на день після їди.

Пам’ятайте! Якщо ви приймаєте ліки або інші добавки, перед початком прийому цієї харчової добавки порадьтеся з лікарем.

Попередження

  • Після відкриття упаковки зберігати у прохолодному сухому місці;
  • Не є ліками;
  • Бережіть у недоступному для дітей місці.

Купити лецитин у капсулах по 600 мг ви завжди можете у нашому інтернет-магазині від виробника з доставкою транспортною компанією до будь-якої точки України.

Лецитин — це есенціальний нутрієнт якого потребують всі клітини нашого тіла, особливо печінка і нервова система — ТМ Cocos nutrition

 

 

Срок годности 12 мес.
Температура хранения      Храните в недоступном для детей месте, которое защищено от попадания прямых солнечных лучей, а также находиться вдали от отопительных приборов. +5 - +25 ℃. 
Условия хранения После открытия упаковки, хранить в сухом прохладном месте.
Внимание Если вы принимаете лекарства или другие добавки, перед началом приема этой пищевой добавки посоветуйтесь с врачом.
Объем 1 капсула -  мг., 110 капсул в упаковке.
Упаковка средства  Медицинская пластиковая тара.
Тип средства

Биологически активная добавка.

Не является лекарством.

 

Лецитин 600 мг

Залиште свій відгук про товар

Залиште свій відгук

Оцініть товар:

Вказати переваги і недоліки