Протеїновий мікс для стрункої фігури + Клітковина & Вітамін С — смак шоколад 550 гр

Артикул: 8431

Бренд: Cocos

Є в наявності

690.00

Протеїновий мікс із клітковиною шоколад— призначення

Даний продукт має безліч варіантів застосування, але основне його призначення — це низькокалорійний та повноцінний, за нутрієнтами, високобілковий замінник одного прийому звичайної їжі, наприклад обіднього перекушування на роботі. Цей протеїновий напій особливо рекомендований для:

  • Дівчат які стежать за калоріями та охочих схуднути;
  • Тих, хто займається фітнесом і бажає трансформувати своє тіло, додавши трохи м'язів без додаткового підшкірного жиру;
  • Ведучих здоровий спосіб життя та стежать за правильним співвідношенням білків, жирів та вуглеводів;
  • Вегетаріанців, для усунення дефіциту за білком;
  • Ділових і зайнятих, які не мають багато часу на повноцінне перекушування;
  • Дівчат на жорсткій низькокалорійній дієті, щоб зберегти гарну шкіру та м'язи;
  • Юнаків і дівчат у період бурхливого зростання, для покриття дефіциту по білку, так властивого сучасним реаліям життя.

Переваги протеїну з клітковиною

  1. Низька калорійність;
  2. Почуття ситості, що виникає відразу після прийому та триває кілька годин;
  3. Відсутність інсулінової реакції, що у звичайних протеїнових напоях, буквально через 20 хвилин, провокує сильний апетит та бажання додатково поїсти;
  4. Високий вміст білка, який включає всі незамінні амінокислоти;
  5. Тривале надходження амінокислот до плазми крові, що мінімізує перехід білка в підшкірний жир і тому він повністю використовується на будівництво та відновлення м'язів, внутрішніх органів та різних тканин в організмі;
  6. Оздоровлення мікрофлори та нормалізація функціонування ШКТ;
  7. Наявність вітаміну С, а також вітамінів групи В, макро- та мікроелементів, що дозволяє цьому коктейлю бути самостійним та повноцінним замінником одного прийому їжі;
  8. Зручність у використанні — склянка води, шейкер і 20 секунд вашого часу — все, що потрібно для приготування вашого обіду на роботі, використовуючи цей коктейль!

Білковий мікс із харчовими волокнами chocolate — особливості

Відмінною особливістю цього білкового напою є поєднання в одному флаконі кількох видів протеїну з цілим набором цінних для організму нутрієнтів:

  1. Багатокомпонентні харчові волокна (клітковина) включають:
    • Розчинні та ферментуювальні харчові волокна — з вівсяних висівок та неактивних дріжджів, багатих на β-глюкани, а також волокна з цитрусових;
    • Розчинні та неферментуювальні харчові волокна — псиліум з лушпиння подорожника;
    • Нерозчинні та неферментуювальні харчові волокна — із пшеничних висівок;
  2. Пребіотики — це клас олігосахаридів, які мають простішу хімічну будову, в порівнянні з харчовими волокнами (складні полісахариди), тому практично повністю метаболізуються кишковою мікрофлорою, і насамперед біфідобактеріями. Пребіотики набагато ефективніше стимулюють зростання кишкових біфідобактерій, ніж інші види волокон. На сьогоднішній день найбільш вивченим є природний пребіотик інулін, який отримується з бульб цикорію. У цілій серії клінічних та експерементальних досліджень було показано захисну дію пребіотиків щодо раку товстого кишечника, у цьому ефекті їм немає рівних:
    • По-перше, біфідобактерії, які розростаються, перешкоджають розмноженню патогенних кишкових мікроорганізмів, які провокують пухлинний ріст;
    • По-друге, при розкладанні пребіотиків біфідобактеріями утворюються великі кількості бутирової кислоти, яка пригнічує розвиток пухлинних клітин;
  3. Неактивні дріжджі — це дуже багатий на корисні компоненти для організму продукт. Його не дарма називають суперфудом (Superfood), адже неактивні дріжджі містять у біологічно доступній формі практично всі необхідні мікроелементи, а також вітаміни групи В. Причому вітамін В1 із дріжджів є чемпіоном з біодоступності серед інших форм цього вітаміну. Також у дріжджах міститься повний набір незамінних амінокислот, і білкова складова цього продукту — 55%! І, нарешті, в дріжджах міститься багато розчинної та ферментовальної клітковини у вигляді β-глюканів;
  4. Вітамін С — один із найважливіших вітамінів для організму. Він є потужним антиоксидантом і бере участь у синтезі колагену (при його нестачі шкіра втрачає пружність та привабливість). Але на жаль цей вітамін, так вийшло через еволюцію, зовсім не накопичується і не затримується в людському організмі. Тому він потребує постійного надходження з їжею, і бажано щоб це було не раз, а кратно 3-5 годин кілька разів на день;
  5. Лецитин — благотворно впливає на клітини печінки і мозку та формує мембрани всіх клітин нашого організму.

Перевага харчових волокон у коктейлі зі смаком шоколад

Цей коктейль завдяки включенню до свого складу клітковини став не тільки повноцінним низькокалорійним замінником їжі, але й несе в собі низку незаперечних переваг — користь для здоров'я, яку надають харчові волокна. Ось не повний список корисного, що робить клітковина для нас:

  • Покращує перистальтику — неферментовані (розчинні та нерозчинні) харчові волокна підтримують перистальтику шлунково-кишкового тракту або м'язові скорочення, які просувають їжу кишечником, змінюючи в'язкість випорожнення. Підвищена в'язкість випорожнень забезпечує вісцеральний зворотний зв'язок з ентеральною нервовою системою, посилюючи м'язові скорочення та прискорюючи рух випорожнення;
  • Оздоровлює кишечник — ферментована клітковина (розчинна та нерозчинна) є живильним середовищем для дружніх нам бактерій у кишечнику, тому вона сприяє зростанню корисних кишкових бактерій, обмежуючи при цьому зростання прозапальних та патогенних видів мікроорганізмів;
  • Покращує контроль рівня цукру в крові — однією з основних переваг клітковини, крім її впливу на мікробіоту кишечника, є її вплив на контроль рівня цукру в крові. Розчинна клітковина уповільнює засвоєння вуглеводів з їжі і, отже, допомагає підтримувати нормальний рівень цукру на крові;
  • Підвищує чутливість до інсуліну — β-глюкани з вівсяних висівок та неактивних дріжджів можуть покращити чутливість до інсуліну та знизити рівень цукру в крові. Вони також можуть значно знизити рівень холестерину та посилити почуття ситості;
  • Зменшує голод і сприяє ситості — харчові волокна (розчинні) можуть посилювати почуття ситості та зменшувати почуття голоду, стимулюючи нейроендокринні шляхи, які регулюють споживання їжі. Цей ефект може бути частково пов'язаний із водопоглинаючим ефектом, який клітковина чинить на шлунково-кишковий тракт;
  • Сприяє детоксу — клітковина може бути зв'язуючим агентом для надлишку гормонів і токсинів навколишнього середовища в шлунково-кишковому тракті, обмежуючи їх реабсорбцію в кишечнику та рециркуляцію через кишково-печінкову циркуляцію. Наприклад, клітковина пов'язує естроген у кишечнику, збільшуючи екскрецію гормону з калом. Ось чому дієтологи часто рекомендують жінкам збільшити споживання харчових волокон, якщо вони мають справу з надлишком естрогену. Харчові волокна також зв'язуються з деякими важкими металами, такими як свинець, що полегшує виведення металів з організму;
  • Зменшує рівень "поганого" холестерину — основним механізмом, за допомогою якого гелеутворюючі харчові волокна знижують підвищений рівень холестерину в сироватці, є уловлювання та видалення жовчних кислот. Жовч виробляється печінкою, накопичується і концентрується в жовчному міхурі і виділяється в тонку кишку у відповідь на їжу. Жовч полегшує перетравлення та всмоктування харчових ліпідів і настільки добре зберігається, що її можна переробляти кілька разів у рамках одного прийому їжі. На відміну від всмоктування нутрієнтів, яке може відбуватися по всій довжині тонкої кишки довжиною 7 м, виділення жовчі обмежене термінальним відділом клубової кишки, що дає лише короткочасну можливість активного всмоктування. Гелеутворююче волокно стає більш концентрованим у міру реабсорбції води по довжині тонкої кишки, що збільшує в'язкість та перешкоджає доступу жовчі до слизової оболонки, для активного всмоктування. Захоплена жовч виводиться через випорожнення. Це зменшення пулу жовчних кислот змушує гепатоцити компенсувати це за рахунок експресії рецепторів ЛПНГ. Це збільшує кліренс ЛПНЩ ("поганого") холестерину з крові, щоб синтезувати більше жовчних кислот (холестерин є компонентом жовчі). Виведення "поганого" холестерину (ЛПНЩ) з крові ефективно знижує як його концентрацію у сироватці, так і концентрацію загального холестерину, не надаючи значного впливу на рівень "хорошого" холестерину (ЛПВП). Тільки гелеутворюючі добавки з клітковиною (псилліум і β-глюкан) при вживанні з їжею, під час виділення жовчі, мають необхідну високу в'язкість, для ефективного зниження підвищених концентрацій холестерину в сироватці крові;
  • Сприяє здоров'ю кісткової системи — харчові волокна можуть підтримувати здоров'я кісток, зменшуючи запалення кишечника, що сприяє дегенерації кісток, якщо його не контролювати. Цим вони покращують всмоктування у кишечнику мінералів, що сприяють формуванню кісток, таких як кальцій та магній;
  • Позитивно впливає на мозок та настрій — нові дослідження показують, що харчові волокна впливають на функцію мозку та настрій через вісь кишечник-мозок, змінюючи мікробну екосистему кишечника та сигнальні молекули, які продукуються кишковими бактеріями. Також розчинна клітковина може підтримувати здорову функцію мозку в процесі старіння, збільшуючи вироблення бутирату, SCFAs. Бутират має протизапальну дію як локально в кишечнику, так і дистально в головному мозку через вісь кишечник-мозок. Дієта з високим вмістом клітковини також може сприяти здоровій експресії генів у мозку, захищаючи від нейродегенеративних процесів захворювань і стимулюючи регенеративні процеси в організмі.

Рекомендації щодо застосування

  1. Змішати 1 порцію (2 ст.л.) продукту з 200-250 мл води, молока, кефіру, соку чи іншої рідини;
  2. Використовувати спортивний шейкер або блендер для приготування коктейлю;
  3. Приймати 1-2 рази в день;
  4. Може повноцінно замінити один прийом їжі, наприклад обід на роботі.

Купити протеїновий коктейль з клітковиною зі смаком шоколад ви завжди можете у нашому інтернет-магазині від виробника з доставкою транспортною компанією до будь-якої точки України.

Протеїновий мікс з харчовими волокнами chocolate — швидко, ситно, повноцінно та без зайвих калорій — ТМ Cocos nutrition

 

 

Термін придатності 12 міс.
Температура зберігання  Зберігайте у недоступному для дітей місці, яке захищене від потрапляння прямих сонячних променів, а також знаходится далеко від опалювальних приладів. +5- +25 ℃.
Попередження

Цей продукт є білковою добавкою до раціону. Їм можна замінити лише один прийом їжі, але не всю звичайну їжу.

Об'єм 550 гр.
Упаковка засобу  Медична пластикова тара.
Тип засобу

Біологічно активна добавка.

Не є ліками.

 

  Концентрат сироваткового білка, казеїн, порошок какао зі зниженим вмістом жиру, неактивні дріжджі, суміш харчових волокон (розчинні та нерозчинні), ароматизатор, вітамін С, лецитин, підсолоджувач.

Лора

14.12.2023

сколько белка на 100г продукта?
Відгук корисний?

Administrator

14.12.2023

Здравствуйте, Лора!
В 100 граммах продукта 70 грамма белка ( написано на Этикетке).
С уважением ❤️ ТМ Cocos.

Ірина

13.03.2023

А де можна прочитати опис цього продукту?
Відгук корисний?

Administrator

16.03.2023

Доброго дня, Ірина!
Найближчим часом, ми закінчимо опис усіх продуктів цього розділу.
З повагою ❤️ ТМ Cocos.

Залиште свій відгук

Оцініть товар:

Вказати переваги і недоліки